Meer weten
Abdijbier en -kaas zijn het resultaat van de knowhow die we geërfd hebben van onze cisterciënzer- en trappistenabdijen. Het huwelijk is een succes, maar het rijpingsproces blijft een uitdaging. Deze Val Dieu, gerijpt met bier van de Val Dieu brouwerij, is het resultaat van een lang proces van ontwikkeling en productiegeheimen. Een 100% Belgische abdijkaas die 6 tot 7 weken rijpt in een kelder, met een milde biersmaak.
Deze abdijkaas met zijn originele smaak kan bij elke gelegenheid gegeten worden! In plakjes of blokjes gesneden als aperitief, maar ook in raclette of op een croque-monsieur is de Val Dieu abdijkaas met bier een echte aanrader!
Val-Dieu Abdijkaas met Bier is ook verkrijgbaar in blokjes voor een snel aperitief!
categorie : Onverhitte geperste kaas
Val-Dieu Abdijkaas met bier 2,5kg
Authentieke Abdijkaas met met biersmaak
Smaak |
|
Melktype |
|
Beloningen |
|
Waar te koop?
Val-Dieu Abdijkaas met bier wordt via het groothandelsnetwerk verkocht in kaawinkels en andere uitsnijderijen.
Gedetailleerde info
Ingrediënten |
|
Allergenen |
|
Divers |
|
Voedingswaarden
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Energie (Kj) | 1439 | 432 |
Energie (Kcal) | 347 | 104 |
Vetten | 29 | 9 |
waarvan verzadigde vetzuren | 19 | 6 |
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Koolhydraten | 0 | 0 |
waarvan suikers | 0 | 0 |
Eiwitten | 23 | 7 |
Zout | 1,6 | 0,2 |