Du Herve sur du pain
Nieuws
Naar het nieuws terugkeren
Samosa’s van Val-Dieu delicate kruidaroma’s, gedroogde abrikozen en gerookte spek

30.10.2019

Samosa’s van Val-Dieu delicate kruidaroma’s, gedroogde abrikozen en gerookte spek

Ingrediënten voor 8 samosa’s:

  • 8 brickvellen
  • 2 Hervekazen Val-Dieu delicate kruidaroma’s
  • 8 tot 10 gedroogde abrikozen
  • 8 sneetjes gerookte spek
  • U kunt dit voorgerecht serveren met een slaatje van veldsla

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden in heteluchtstand
  • Snijd de Val-Dieukazen in stukjes van 1 cm dikte
  • Hak de gedroogde abrikozen in stukjes
  • Vul en plooi de brickvellen zoals het videofilmpje
  • Bak ze gedurende 15 minuten

Recept van Leslie en cuisine