Plateau de fromages de la fromagerie Terre de fromages
Het gamma
Val-Dieu Abdijkaas met bier 2,5kg

Meer weten

Abdijbier en -kaas zijn het resultaat van de knowhow die we geërfd hebben van onze cisterciënzer- en trappistenabdijen. Het huwelijk is een succes, maar het rijpingsproces blijft een uitdaging. Deze Val Dieu, gerijpt met bier van de Val Dieu brouwerij, is het resultaat van een lang proces van ontwikkeling en productiegeheimen. Een 100% Belgische abdijkaas die 6 tot 7 weken rijpt in een kelder, met een milde biersmaak.

Deze abdijkaas met zijn originele smaak kan bij elke gelegenheid gegeten worden! In plakjes of blokjes gesneden als aperitief, maar ook in raclette of op een croque-monsieur is de Val Dieu abdijkaas met bier een echte aanrader!

Val-Dieu Abdijkaas met Bier is ook verkrijgbaar in blokjes voor een snel aperitief!

categorie : Onverhitte geperste kaas

Val-Dieu Abdijkaas met bier 2,5kg

Authentieke Abdijkaas met met biersmaak

Smaak

  • Sterkte
  • Smeuïgheid

Melktype

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • Herkomst: België

Beloningen

  • Gouden medaille bij de wedstrijd “meilleurs fromages de chez nous 2023”, categorie onverhitte geperste kaas

Waar te koop?

Val-Dieu Abdijkaas met bier wordt via het groothandelsnetwerk verkocht in kaawinkels en andere uitsnijderijen.

Gedetailleerde info

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • Zout
  • Bier (bevat GERST-mout) (1,5 %)
  • Stremsel
  • Fermenten
  • Bewaarmiddel : natriumnitraat

Allergenen

  • Bevat koemelk
  • Gluten

Divers

  • Code EAN : 95411021104222
  • Eenheden / doos : 2
  • Kaas met variabel gewicht

Voedingswaarden

Voor 100g per portie (30g)
Energie (Kj) 1439 432
Energie (Kcal) 347 104
Vetten 29 9
waarvan verzadigde vetzuren 19 6
Voor 100g per portie (30g)
Koolhydraten 0 0
waarvan suikers 0 0
Eiwitten 23 7
Zout 1,6 0,2