Meer weten
Al eeuwenlang staan monniken bekend om het maken van uitzonderlijke bieren en kazen. Het recept van de abdijkaas van Val-Dieu is afkomstig van de knowhow die in onze Belgische abdijen werd ontwikkeld.
Deze abdijkaas van geitenmelk is het perfecte huwelijk tussen een traditioneel recept en geitenmelk, waardoor hij een kenmerkende, aromatische smaak krijgt en een stevige maar romige textuur in de mond.
categorie : Onverhitte geperste kaas
Val Dieu Abdijkaas van geitenmelk 2,5 kg
Authentieke abdijkaas op basis van 100% lokale geitenmelk
Smaak |
|
Melktype |
|
Beloningen |
|
Waar te koop?
Val Dieu Abdijkaas met geitenmelk wordt verkocht via het groothandelsnetwerk en is verkrijgbaar in kaaswinkels en andere kaasspeciaalzaken.
Gedetailleerde info
Ingrediënten |
|
Allergenen |
|
Bijkomende info |
|
Voedingswaarden
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Energie (Kj) | 1487 | 446 |
Energie (Kcal) | 359 | 108 |
Vetten | 30 | 9 |
waarvan verzadigde vetzuren | 20 | 6 |
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Koolhydraten | 0 | 0 |
waarvan suikers | 0 | 0 |
Eiwitten | 23 | 7 |
Zout | 1,3 | 0,4 |