Meer weten
Al eeuwenlang staan monniken bekend om het maken van uitzonderlijke bieren en kazen. Het recept van Val-Dieu Adbijkaas komt voort uit de knowhow die in onze Belgische abdijen is ontwikkeld. Zijn volledig natuurlijke korst ontwikkelt zich beetje bij beetje tijdens het rijpingsproces in de kelder. Het resultaat is een soepele en romige pasta. De smaak is zacht en licht boterachtig.
De gebruiksklare blokjes zijn perfect voor uw aperitieven.
categorie : Onverhitte geperste kaas
Val-Dieu Adbijkaas in blokjes 650g
Authentieke Abdijkaas in blokjes met een zachte, lichte botersmaak
Smaak |
|
Melktype |
|
Serveren bij |
|
Waar te koop?
Gedetailleerde info
Ingrediënten |
|
Allergenen |
|
Divers |
|
Voedingswaarden
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Energie (Kj) | 1405 | 422 |
Energie (Kcal) | 338 | 102 |
Vetten | 28 | 9 |
waarvan verzadigde vetzuren | 19 | 6 |
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Koolhydraten | 0 | 0 |
waarvan suikers | 0 | 0 |
Eiwitten | 21 | 6 |
Zout | 1,8 | 0,5 |