Meer weten
De monniken van de Abdij van Val-Dieu staan al eeuwenlang bekend om het maken van uitzonderlijke bieren en kazen. Tegenwoordig worden de kazen van de abdij geproduceerd door de kaasmakerij Terre de fromages in het hart van het Pays de Herve.
Onze kazen uit Val-Dieu worden met respect voor traditie gemaakt en uitsluitend met melk uit onze streken bereid. Zij bieden hun fans authentieke producten met een unieke smaak die zachtheid en lichtheid combineert.
Val-Dieu Bleu des Moines is een romige kaas met alle typische smaken van een milde blauwe kaas. Het is perfect op een sneetje brood, in een kaasplateau of verwerkt in culinaire recepten.
categorie : Zachte kaas met schimmelkorst
Val-Dieu Bleu des Moines 125g
Kaas met lichte botersmaak, typische smaak van een zachte blauwgeaderde kaas
Smaak |
|
Type de lait |
|
Accords |
|
Waar te koop?
Val-Dieu Bleu des Moines 125g is verkrijgbaar bij Cora, …
Gedetailleerde info
Ingrediënten |
|
Allergenen |
|
Bijkomende info |
|
Voedingswaarden
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Energie (Kj) | 1420 | 426 |
Energie (Kcal) | 343 | 103 |
lipides | 29 | 9 |
dont acides gras saturés | 19 | 6 |
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Glucides | 0 | 0 |
dont sucres | 0 | 0 |
Protéines | 22 | 7 |
Sel | 1,4 | 0,4 |